Over Stijl

Sinds kort hebben wij bij Koppich een nieuwe kast collectie in ons assortiment, namelijk de ‘Stijl’ Dutch Furniture Collectie.’ De kasten op maat van Stijl Dutch Furniture zijn in Nederland ontwikkeld en worden in daarnaast in Nederland gemaakt. De kasten zijn van hoge kwaliteit voor een uitstekende prijs. Dankzij het produceren in Nederland kunnen de kasten snel geleverd worden.
stijl-hangmeubels-kashmir en-eiken-antraciet

Kasten op maat

Alle kasten van Stijl Dutch Furniture zijn uniek en worden specifiek voor uw situatie ontworpen. Dit doet u samen met Koppich. Vervolgens worden de kasten op maat voor u gemaakt. Eigenlijk ontwerpt u dus uw eigen kast op maat. Dit in een Landelijke of Designstijl.

Bekijk meer mogelijkheden in de video.

Koppich stijl Scandinavisch Wandmeubel

Stijl hangende tv kast op maat

Stijl is ideaal om een hangende tv kast op maat mee te ontwerpen. Varieer met strak afgewerkte vlakken, schappen en kleuren om jouw tv hoek compleet te maken.

Koppich stijl Klassiek slaapkamer

Stijl garderobekast op maat

Creëer een garderobekast op maat met Stijl. Kies de benodigde afmetingen en onderdelen om al jouw kleding op te bergen. Verberg eventueel je kleding met mooie deuren.

Koppich stijl dressoir mat zwart en open vak walnoot

Tv kast van Stijl Dutch Furniture

Naast hangende tv kasten is het ook mogelijk om een staande tv kast van Stijl Dutch Furniture te ontwerpen. Pootjes onder de kast brengen hierbij de uitkomst.

koppich Kast stijl Scandinavisch Hal

Stijl schuifdeurkast op maat

Ook is het mogelijk om de Stijl kast mooi weg te werken achter schuifdeuren. Bij Koppich laten wij u graag alle mogelijkheden zien! Kom langs of maak een afspraak.