Koppich maakt kasten op maat

Koppich maakt niet alleen kasten op maat, we plaatsen ook al onze kasten op maat bij u in huis. Onderstaand een greep voorbeelden van kasten op maat die Koppich heeft geplaatst.

boekenkast design op maat

Koppich pakt het anders aan

Schuifdeurkasten en schuifdeuren op maat van Koppich. Van budget tot design. Ook in combinatie met een PAX kast. Vraag ons eerst om advies.

Wij ontwerpen uw kast vrijblijvend aan huis

3D ontwerp aan huis Het grote voordeel van een inventarisatie aan huis is dat u precies kunt aangeven waar en hoe u de kast in gedachten heeft. Hierdoor kunnen wij werken met exacte maten, kunnen wij met u meedenken en adviseren over de vele mogelijkheden die wij u bieden.
Gratis advies en 3D kast ontwerp aan huis
In alle rust gaan we samen met u aan het ontwerpen. U kunt realtime meekijken wat het eindresultaat wordt dankzij ons 3D tekenprogramma. Daarnaast beschikken wij over demonstratiemeubels waardoor u een eerlijke indruk krijgt van onze kwaliteit en mogelijkheden.

Kleuradvies: we zoeken de juiste match
Welke kleur ? Wat voor afwerking? Dit zijn vaak de punten waarbij goed advies van belang is. De mogelijkheden op het gebied van kleuren zijn bijna oneindig. Hoofdzakelijk werken wij met RAL en NCS kleuren. Deze twee vormen een uitgebreide basis voor de kleurkeuze. Tijdens ons bezoek zullen wij u adviseren over het toepassen en matchen van de juiste kleuren.