Koppich maakt kasten op maat

Verruim is onze 'kast op maat' website met een breed aanbod aan maatwerk kasten. Van TV kasten tot complete inloopkasten.

Koppich pakt het anders aan

Schuifdeurkasten en schuifdeuren op maat van Koppich. Van budget tot design. Ook in combinatie met een PAX kast. Vraag ons eerst om advies.

Wij ontwerpen uw kast vrijblijvend aan huis

3D ontwerp aan huis Het grote voordeel van een inventarisatie aan huis is dat u precies kunt aangeven waar en hoe u de kast in gedachten heeft. Hierdoor kunnen wij werken met exacte maten, kunnen wij met u meedenken en adviseren over de vele mogelijkheden die wij u bieden.
Gratis advies en 3D kast ontwerp aan huis
In alle rust gaan we samen met u aan het ontwerpen. U kunt realtime meekijken wat het eindresultaat wordt dankzij ons 3D tekenprogramma. Daarnaast beschikken wij over demonstratiemeubels waardoor u een eerlijke indruk krijgt van onze kwaliteit en mogelijkheden.

Kleuradvies: we zoeken de juiste match
Welke kleur ? Wat voor afwerking? Dit zijn vaak de punten waarbij goed advies van belang is. De mogelijkheden op het gebied van kleuren zijn bijna oneindig. Hoofdzakelijk werken wij met RAL en NCS kleuren. Deze twee vormen een uitgebreide basis voor de kleurkeuze. Tijdens ons bezoek zullen wij u adviseren over het toepassen en matchen van de juiste kleuren.

Koppich wil het strak

Koppich zet het anders neer

Koppich selecteert

In de winkel of etalage onze collecte houten woonaccessoires gezien?
Kijk en winkel verder op lundia Original Webshop. U kunt uw bestelling ook laten afleveren in onze showroom of als het niet bevalt uw retouren daar afgeven.

Koppich heeft bijzondere accessoires

Onderstaande accessoires zijn alleen verkrijgbaar in de Koppich winkel in Nijmegen.
Voor meer accessoires kunt u ook verder kijken op sidebysidedesign.nl
onze website vol woonaccessoires.