Koppich maakt kasten op maat

Wij gaan graag de uitdaging aan om een opbergoplossing te creëren die perfect past, zelfs in ruimtes die ogenschijnlijk niet geschikt zijn. Het bedenken van oplossingen binnen het budget zonder in te leveren op kwaliteit is voor ons een plezierige uitdaging. Of het nu gaat om het optimaliseren van een zolder, het inrichten van een werkkamer, het ontwerpen van een boekenkast, een inloopkast, of een combinatie van deze elementen, wij staan voor je klaar om het te realiseren.

Wij ontwerpen uw kast vrijblijvend aan huis

3D ontwerp aan huis Het grote voordeel van een inventarisatie aan huis is dat u precies kunt aangeven waar en hoe u de kast in gedachten heeft. Hierdoor kunnen wij werken met exacte maten, kunnen wij met u meedenken en adviseren over de vele mogelijkheden die wij u bieden.
Gratis advies en 3D kast ontwerp aan huis
In alle rust gaan we samen met u aan het ontwerpen. U kunt realtime meekijken wat het eindresultaat wordt dankzij ons 3D tekenprogramma. Daarnaast beschikken wij over demonstratiemeubels waardoor u een eerlijke indruk krijgt van onze kwaliteit en mogelijkheden.

Kleuradvies: we zoeken de juiste match
Welke kleur ? Wat voor afwerking? Dit zijn vaak de punten waarbij goed advies van belang is. De mogelijkheden op het gebied van kleuren zijn bijna oneindig. Hoofdzakelijk werken wij met RAL en NCS kleuren. Deze twee vormen een uitgebreide basis voor de kleurkeuze. Tijdens ons bezoek zullen wij u adviseren over het toepassen en matchen van de juiste kleuren.